petak, 12. aprila 2024.

U sudaru „jugo“ se prevrnuo na krov

Objavljeno: 11. septembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U sudaru dva automobila na „duplim trakama“, nedaleko od Tržnog centra na novoj zelenoj pijaci, na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava iako slika govori drugačije. Kako saznajemo, do sudara “juga“ i  vozila marke “kia“, koji su se desnom kolovoznom trakom kretali ka Beogradu, došlo je u trenutku  kada je vozač automobila “kia“ krenuo da pretekne “juga“. U tom momentu u drugoj kolovoznoj traci je naišao drugi automobil, a vozač vozila “kia“ je prilikom pokušaja da se vrati u svoju traku prednjim desnim krajem udario u “jugo“ i podigao ga u vazduh. Automobil je zatim, kako tvrde očevici, jedno vreme leteo u vazduhu, prevrnuo se i pao na krov, na trotora pored zgrade u kojoj se nalaze prostorije Demokratske stranke.

Prema rečima očevidaca, koji su pomogli vozaču “juga“ da izađe iz smrskanog vozila, oba vozača su prošla bez vidljivih povreda i prava je sreća da niko nije nastradao. Kako kažu i jedan i drugi vozač nisu išli brže od 40 kilometara na sat.

Uviđaj na licu mesta obavila je saobraćajna policija, a kako saznajemo, oba vozača su upućena na lekarske preglede u Opštu bolnicu Valjevo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *