sreda, 24. aprila 2024.

Uhapšen zbog napada na policajca

Objavljeno: 14. juna 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevska policija uhapsila je S.Ž (20) koji je osumnjičen za napad na policajca D.L., kome je naneo teške telesne povrede, saznaje portal Patak online. Incident se dogodio noćas u centru Valjeva, na Gradskom trgu, kada se S.Ž. popeo na jednu ulični lampion, što su policiji prijavili građani. Policajac pozornik, koji je došao na lice mesta, ga je više puta upozorio da siđe sa lampiona, a kada je sišao, krenuo je da beži. Policajac je uspeo da ga stigne, međutim, S.Ž. se opirao i tom prilikom je naneo teške povrede valjevskom policajcu.

Kako saznajemo, policajac nije životno ugrožen, zadobio je prelom petne kosti. S.Ž. je uhapšen zbog napada na službeno lice danas priveden u Osnovno tužilaštvo u Valjevo i određen mu je pritvor do 30 dana. Naši izvori navode da je uhapšeni pretio povređenom policajcu, navodeći da neće dočekati jutro i pozivao se na oca, koji živi u Šapcu.

Ovo je treći incident u poslednja tri meseca u kome je vinovnik bio S.Ž. On je, kako je policija ranije saopštila, 7. aprila u jednom ugostiteljskom objektu u Valjevu, prilikom kontrole radnog vremena, rukom udario komunalnog policajca u glavu i tako mu naneo laku telesnu povredu.

Mesec dana kasnije je u noćnim satima u staroj čaršiji Tešnjar, ispred ugostiteljskog objekta “Jefimija”, više puta udario u glavu M. P. (72), vlasnika tog restorana, samo zato što je nesrećni čovek pokušao da isparkira svoj automobile na kojem su prethodno sedeli S. Ž. i grupa njegovih drugova. Nasilnik je vlasniku “Jefimije” pesnicama polomio vilicu i zadao još nekoliko udaraca po glavi, da bi pobegao sa lica mesta nakon što je pozvana policija.

S.Ž. je uhapšen 17. maja, uz krivičnu prijavu za nanošenje teške telesne povrede i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, predat osnovnom tužiocu u Valjevu, a nakon saslušanja tada je pušten da se brani sa slobode.

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *