petak, 12. aprila 2024.

Uhapšena zbog falsifikovanja različitih dokumenata

Objavljeno: 2. maja 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska policija uhapsila je Kruševljanku J.M. (35), koja je osumnjičena da je falsifikovala različita službena dokumenta, od diploma srednje škole do dozvola za taksiste. Žena, koja se sumnjiči da je u poslednjih godinu dana za veliki broj osoba falsifikovala različita dokumenata, je predata tužilaštvu u Kruševcu.

„Sumnja se da je falsifikovala potvrde o državljanstvu, izvode iz matične knjige rođenih i druga dokumenta. Otkrivena je tako što je policiji u Valjevu bilo sumnjivo što je u kratkom periodu licencu za obavljanje poslova obezbeđenja tražio veliki broj osoba. Kada je krenula provera ’diploma’ po kojima su navodno položili obuku za obravljanje poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja, utvrđeno je da se radi o falsifikatima i došlo se do J.M. Sumnja se da je ona radila na području cele Srbije. Zahvaljujući dobroj opremi za falsifikovanje, koja je pronađena je u njenom stanu, falsifikovala je najrazličitije službene isprave, od dozvola za rad taksista, preko uverenja da se protiv nekog ne vodi krivični postupak, do obrazaca koji je overu dokumenata sad koriste javni beležnici“, navode naši izvori iz istrage.

Policija je prilikom pretresa stana ove Kruševljanke oduzela opremu za pravljenje diploma, blanko obrazce diploma, svedočanstva, izvoda iz matične knjige venčanih, umrlih i rođenih, obrasce viza i isprava stranih država, falsifikovano svedočanstvo i diplomu srednje Mašinsko saobraćajne škole u Nišu, štambilj „Skupštine opštine Podgorica“ , kao i određenu količinu novca.

2 komentara na “Uhapšena zbog falsifikovanja različitih dokumenata

  1. A kako Gorica Bozic zaposlena u Domu Zdravlja dobi pasos za nju i cerku i ko je razvede od muzica, ko je bio sudija ? Ima dobar potpis .Centar za socijalni rad oglasi se ,pravnice bivsi !

    7

    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *