subota, 20. jula 2024.

Urađen spot u znak sećanja na Damjana Dragojlovića

Objavljeno: 10. oktobra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Prijatelji i poznanici ubijenog Damjan Dragojlovića (25) iz Valjeva odlučili su da urade spot u znak sećanja na mladića koji je ubijen krajem oktobra prošle godina, a sa glavnom porukom koja glasi: Stop vršnjačkom nasilju! Na ovaj korak su se odlučili jer će za 20 dana biti godišnjica od Damjanovog ubistva, ali da bi poslali jasnu poruku mladima, kako se nešto slično ne bi ponovilo. Damnjan je ubijen 30. oktobra prošle godine u valjevskom kafiću “Zipa”.

U spotu pesme “Ulicom bez povratka”, koju je još 1993. godine snimio Nikola Grbić Grba, a sada je ponovo otpevao poznati valjevski pevač Dule Lušin, učestvuju Damjanovi drugovi i drugarice, koji na majicama nosu njegovu sliku na kojoj piše godina rođenja i njegove smrti. U spotu se pojavljuje i Damjanov brat, kao i njegova devojka.

“Ovo je cover pesme Nikole Grbića. Cilj nam je bio da nakon tragične smrti Damnjana skrenemo pažnju javnosti na problem vršnjačkog nasilja. Damjan je bio mladić omiljen u društvu i zato su u snimanju spota učestvovali njegovi prijatelji”, kaže vlasnik agencije “Asmedia” Miroslav Milovanović, koji je bio zadužen za kameru, režiju i scenario ovog spota. Spot je snimljen na ulicama Valjeva, a završava se porukom: Stop nasilju!

Sreten Nikolić (22) iz Valjeva ubio je 30. oktobra prošle godine radnika obezbeđenja kafića „Zipa“ Damjana Dragojlovića (25) i ranio još troje gostiju. Nikolić je pobesneo jer mu Damnjan nije dao da uđe u kafić. Ubrzo se vratio s pištoljem, ubio Dragojlovića i ranio goste nasumice pucajući po lokalu.

Ovde možete pogledati spot posvećen Damjanu: https://www.youtube.com/watch?v=VJJ_sWXIis0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *