četvrtak, 18. jula 2024.

Uručene godišnje nagrade za najuspešnije privrednike

Objavljeno: 20. novembra 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U Regionalnoj privrednoj komori Kolubarskog i Mačvanskog okruga u Valjevu uručene su godišnje nagrade najuspešnijim privrednicima koji posluju na teritoriji regije Valjevo, Šabac i Loznica. Za razliku od prethodnih ove godine uručena su samo priznanja za regionalnog poslovnog lidera i za poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini.

Po novom pravilniku o dodeljivanju  priznanja Privredne komore Srbije, za najuspešnije regionalne poslovne lidere u ovoj godini proglašeni su Milenca Srećković, direktorka kopmanije “SET“ iz Šapca i Aleksandru Jokiću, direktoru “Specijalne bolnice“ Banja Koviljača.

Priznanja za poseban doprinos razvoju privrede regiona u 2018. godini dobila su tri preduzeća. U sektoru industrije nagrada je dodeljena lozničkoj firmi “EP – BELT“, u sektoru usluga ti je “ELIXIR GROOP“ iz Šapca, dok je u oblasti poljoprivrede priznanje uručeno komapniji “Podgorina frucht“ iz Osečine.“Podgorina frucht“ u Osečini uspešno posluje već 15 godina i kako ističu u ovoj firmi “drago im je što je neko prepoznao njihov rad“.

Na uručenju nagrade u Regionalnoj privrednoj komori Kolubarskog i Mačvanskog okruga u Valjevu  direktorka “Podgorine frucht“ Katarina Vučetić je rekla da je ova firma do sada otkupila 40.000 tona svih vrsta voća i da do kraja godine očekuju da ostvare zacrtani plan od 45.000 tona.  “Iskreno se nadam da će 2019.godina biti bolja i kvalitenija u smislu sirovine  i da ćemo postići više ciljeve u otkupu, prometu i plasmanu voća na svetsko tržište“, rekla je Vučetić.

Foto: Regionalna privredna komora

Jedan komentar na “Uručene godišnje nagrade za najuspešnije privrednike

  1. Daleko će poljoprivreda regiona dogurati sa,, PODGORINA FRUCHT..zadnji udarac su zadali u ceni otkupa jabuke od 4 din po kg da ne pričamo šliva ,kupina i malina koja sramota..
    Zato će sela izumreti i naša privreda nek uvozi iz Austrije i ostali zemalja otpad nagraditi ovu firmu ove 2018god je loš znak i poniženje za srpskog SELJAKA …

    2

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *