utorak, 25. juna 2024.

Uskršnji koncert Muzičke škole

Objavljeno: 12. aprila 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO – Valjevska muzička škola ovogodišnji Uskrs obeležava svečano, tradicionalnim Uskršnjim koncertom učenika škole koji će se večeras u svečanoj sali škole s početkom u 19 časova.

Preko 120  nagrada osvojenih na  domaćim i međunarodnim takmičenjima od početka školske godine, 10 zvanja laureata, veliki broj koncerata i nastupa u zemlji ali i inostranstvu jesu činjenice koje su inspirisale program ovogodišnjeg Uskršnjeg koncerta te će na njemu nastupiti oni najbolji. Laureati (apsolutni pobednici) i prvonagrađeni učesnici međunarodnih i ovogodišnjeg republičkog takmičenja kao i školski horovi i gudački orkestar OMŠ, valjevskoj publici predstavljaju najlepšu muziku koju je ova školska godina iznedrila u valjevskoj muzičkoj školi.

Uskršnji koncert valjevske muzičke škole je uvod u finale ove školske godine i  istovremeno u koncertno najdinamičniji  i najzanimljiviji period. Kraj aprila rezervisan je za 3. HORFEST koji i ove godine obećava izuzetna izvođenja horske muzike od strane čak 25 ansambala a maj mesec posvećen je  proslavi  Dana škole i međunarodnom takmičenju  gudača „Zlatne stepenice“ kada će u Valjevu biti realizovani koncerti  renomiranih umetnika i muzičkih ansambala, što svakako i jeste jedna od najlepših prepoznatljivosti  MŠ „Živorad Grbić“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *