sreda, 24. jula 2024.

Vidrak dobio donaciju vrednu skoro 800.000 evra

Objavljeno: 5. jula 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Valjevski „Vidrak“ dobio je donaciju vrednu skoro 800.000 evra od Italinske razvojne agencije! Direktor valjevskog „Vidraka“ Đorđe Milanović kaže da je na nedavnoj sednici Nadzornog odbora te italijanske agencije doneta odlika o dodeli donacije gradskoj čistoći u vrednosti od 791.000 evra.

„ Italijanska razvojna agencija je opredelila 7.5 miliona evra za projekte u Srbiji i JKP ’Vidrak’ je dodeljena ova vredna donacija koja se sastoji od tri kamiona smećara od 16 metara kubnih, jedan od 22 metra kubna i jedan autopodizač, kao i kontejneri, posude za reciklažu i hiljadu kanti od 120 litara za domaćinstva.  S obzirom  na to da smo mi u toku postupka nabavke mini utovarivača i hidraulične platforme za rad na visini, nakon ovoga ’Vidrak’ će biti jedno od najbolje opremljenih komunalnih preduzeća u Srbiji“, kaže  direktor „Vidraka“ Đorđe Milanović.

Nakon pripreme konkursne dokumentacije, narednih dana će biti raspisana javna nabavka.   Potpisivanje ugovora je planirano za drugu polovinu septembra, dok bi vozila „Vidraku“ trebalo da budu isporučena u decembru.

Valjevski „Vidrak“ je među najboljim preduzećima u Valjevu, čiji je osnivač lokalna samouprava. Iako beleže dobre rezultate poslovanje, plate zaposlenih, među kojima je najviše onih koji brinu o čistoći gradskih ulica, su znatno ispod proseka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *