subota, 20. aprila 2024.

Vidrak uložio 10 miliona dinara u investicione radove

Objavljeno: 6. oktobra 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- JKP „Vidrak“ završilo je asfaltiranje garaža i parkinga na ulazu u krug preduzeća u Suvoborskoj ulici, a do kraja ove sedmice biće završeno asfaltiranju platoa ispred upravne zgrade. Vrednost ovih radova je 1,8 miliona dinara. Direktor „Vidraka“ Đorđe Milanović kaže da je od početka godine do sada u investicione radove uloženo oko 10 miliona dinara. Milanović kaže da je deo novca uložen na uređenje na valjevskim grobljima, gde godinama ništa nije ulagano, izuzimajući Novo groblje.

„ Popravili smo i osvežili ogradu na Gradačkom groblju, na Kilčevačkom je zamenjena ograda uz ulicu Koste Andrića, a do kuća u Rudničkoj radimo zid, dok ćemo produžetak ograditi u narednih petnaestak dana. Geometri su izvršili obeležavanje na groblju u Goriću, kako bi i tamo uradili adekvatnu ogradu, a počeli smo i sa sečenjem suvih stabala koja predstavljaju opasnost na Novom groblju, a zatim prelazimo na Boričevac“, kaže Milanović.

U „Vidraku“ kažu da bi u skorije vreme trebalo da bude sređena i javna rasveta na Novom groblju, koja je u lošem stanju. „ Vodimo razgovore sa Direkcijom oko rekonstrukcije javne rasvete i osvetljenja novih parcela, a planiramo zamenu kompletnog video nadzora na Novom groblju“ kaže direktor „Vidraka“ Đorđe Milanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *