ponedeljak, 24. juna 2024.

Vlasnik Taverne betonirao parking mesto!

Objavljeno: 26. jula 2015.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Vlasnik restorana Taverna betonirao je parking mesto ispred njegovog lokala u Karađorđevoj ulici, bez potrebnih dozvola! Mnogi građani bili su u neverici kada su ponovo videli „ majstore“ u tek otvorenoj rekonstrisanoj Karađorđevoj ulici. Po prijavi građana, reagovala je građevinska inspekcija koja mu je naložila da obustavi radove. Vlasnik Taverne se oglušio o taj nalog i nastavio radove na betoniranju parking mesta.

Kako saznajemo, građevinska inspekcija će mu sutra naložiti da parking mesto vrati u prvobitno stanje, a ostaje nejasno zašto nadležne službe nisu zaustavile nelegalne radove koji su izvedeni u samom centru grada i bez ikakvih dozvola. On je tu površinu planirao da iskoristi za letnju baštu, međutim, nije dozoljeno betoniranje parking mesta, već postavljanje platformi. Pre toga neohodno je pribaviti sve dozvole od gradskih službi, ali se vlasnik Taverne oglušio o sve to i radove u glavnoj ulice počeo bez ijednog papira i van svih propisa.

Vlasnik Taverne je od lokalnih vlasti tražio tokom rekonstrukcije Karađorđeve ulice da se autobusko stajalište izmesti iznad njegovog lokala, ali taj zahtev nije prihvaćen, jer je projekat tačno definisao gde se šta nalazi udelu Karađorđeve ulice, na potezu od Višeg suda do raskrsnice sa Dušanovom ulicom.

9 komentara na “Vlasnik Taverne betonirao parking mesto!

 1. A kada je to ovaj doticni gospodin…vlasnik ovog objekta,nešto radio po zakonu….. i pre i sada i pitam se do kada???? Ko ga to štiti…kazne su za njega premale… Ima li neko da stane na put njemu i sličnima ????

  0

  1
  1. Postovana,odmah nakon prijave nelegalnog postavljanja letnje bašte u Karađorđevoj ulici Komunalna policija u saradnji sa građevinskim inspektorom izvršila je kontrolu radova kada je i ustanovljeno da vlasnik Taverne nema apsolutno nikakve dozvole za to.Danas je inspekcijski organ Gradske uprave doneo rešenje o uklanjanju objekta i to sa rokom od 24 sata ukoliko to ne bude učinio u ponedeljak će to uraditi G.U.Protiv vlasnika će biti podneta krivična i prekršajna prijava.Izvinjavamo se svim građanima zbog eventualnih neprijatnosti i štete koja je u centru grada napravljena i uveravamo Vas da će ovakva i slična postupanja biti strogo sankcionisana.S poštovanjem,Aleksandar Vujić Subotić načelnik G.U.

   0

   0
 2. To je priča za polupismene, ili kako kažu žvaka za seljake.

  Pa da neko hoće da to spreči radovi ne bi ni počeli!

  Ali korumpiranost inspekcijskih funkcionera, a i drugih struktura nam je jako poznata, Svi znaju da je dobra hrana u taverni… Pa sestre, skoro i lekari, oni skretničari opšte prakse, se prodaju za kafu…

  I vi novinari nastavite priču o ovom događaju, a ne samo vi prenesete neku priču, njen početak i tu se sve završava.

  Mislim da pored ulice treba da postoji što više drvoreda…

  Srećno,

  0

  0
 3. Nakon tornja cija je visina presla visinu Viseg suda, sto bi se odtekao mrsta za vezivanje konja. A lokalni serifi koje poji i hrani nece uraditi nista jer kao sto rekoh na pocetku komentara, Milosav je visi i od Viseg suda.

  1

  0
 4. Korupcija, korupcija cveta u Valjecu. Struju ne plaća komunalije ne plaća, dok je držao kafić Vreme rado je šta je hteo. Tako je u KORUMPIRANOM Valjevu.

  0

  0
 5. Boli ga (cenzurisano) možete da mu zavidite i da ga mrzite svi pre ili kasnije dodjete kod njega u lokal.

  0

  0
  1. Nikad ušla i nikad neću….a ostali neka mu prave pazar….pitanje je kako je izgradio celu onu kulu…da li je sve legalno…..

   0

   0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *