četvrtak, 29. februara 2024.

Za mioničke đake besplatna priprema nastava

Objavljeno: 28. maja 2021.
Facebook
Twitter
LinkedIn

MIONICA- Učenici osmih razreda osnovnih škola u Mionici imaće besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Nastavu iz srpskog jezika i matematike organizuje opštinski Centar za obrazovanje i razvoj „Mionica“. Besplatna pripremna nastava se organizuje prvi put, a časovi u trajanju od 90 minuta će se održavati u popodnevnim satima u prostorijama srednje škole u Mionici.

„Znamo da roditelji izdvajaju novac da bi omogućili svojoj deci kvalitetnu pripremnu nastavu kako bi upisali željene srednje škole. Upravo zbog toga, odlučili smo da organizujemo besplatne pripreme za završni ispit. Da olakšamo i roditeljima i deci.  Ove godine smo započeli realizaciju ovog odličnog programa koji će se, siguran sam, nastaviti i dalje, a sve u cilju pružanja podrške našim učenicima. Verujem da će se naši osmaci dobro pripremiti i da uspeh neće izostati“, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Opštinski Centar za obrazovanje i razvoj je ove godine po prvi put organizovao besplatnu pripremnu nastavu. Ideja je osmišljena i ranije, ali zbog pandemije nije uspela da se realizuje.

Za pripremnu nastavu već je upisano 46 učenika, dok se svi zainteresovani  mogu prijaviti do kraja nedelje na broj telefona 062/8804970 ili na mejl obrazovnicentarmionica@gmail.com. Za srpski jezik, učenici će biti blagovremeno obavešteni, preko svojih razrednih starešina.

Pripremna nastava sprovodiće se šest dana u nedelji, od ponedeljka do subote a predmeti će se smenjivati. Časove će držati četiri profesora iz Gimnazije i srednjih škola iz Valjeva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *