nedelja, 21. jula 2024.

Za sanaciju klizišta i mostova potrebno 250 miliona dinara

Objavljeno: 12. novembra 2014.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Za sanaciju klizišta i mostova oštećenih u majskim poplavama potrebno je 250 miliona dinara. Zbog nedostatka para u gradskoj kasi mnoga klizišta i oštećeni mostovi moraće da čekaju iduću godinu, a predstavnici gradske vlasti kažu da bez pomoći države neće moći da reše ovaj problem. Do kraja godine biće sanirana dva najkritična klizišta, od 44 klizišta, koliko ih je evidentirano na valjevskom području. Ti radovi biće izvedeni zahvaljujući novcu koji je uplaćen za račun Grada Valjeva za pomoć nakon nezapamćenih majskih poplava, a koji će, po odluci Grada, biti iskorišćen za sanaciju klizišta. Na dinarski račun je uplaćeno 4,2 miliona dinara, a na devizni skoro 13. 200 evra.

Direktor Direkcije za izgradnju Valjeva Dragan Jeremić kaže da će biti sanirana dva najveća klizišta između Zlatiborske i Njegoševe ulice, kao i između ulica Marka Kraljevića i Zlatiborske. Jeremić dodaje da klizišta na tim lokacijama ugrožavaju više kuća. “Klizišta, pored oštećenih mostova, su jedan od najvećih problema koje ćemo, zbog nedostatka novca morati da rešavamo ideće godine”, rekao je Jeremić.

Jedan komentar na “Za sanaciju klizišta i mostova potrebno 250 miliona dinara

  1. To mora je izračunao defektolog od Poćute, koliko je para potrebno, čim je tako stručno u paru pogodio koliko treba para. Možda bi trebalo ovog defektologa poslati za ambasadora da vide ljudi sliku i priliku Srbije, a i stručnost.

    0

    0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *