sreda, 19. juna 2024.

Zamena azbestnih cevi

Objavljeno: 12. decembra 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- U toku su radovi na zameni azbestnih cevi u ulici Zdravka Jovanovića, koje izvodi JKP „Vodovod“. U toj ulici postavlja se novi cevovod i menjanju kućni priključci, a u tom komunalnom preduzeću kažu da će završetkom tih radova plan za 2019. godinu biti ispunjen.

„Dobri vremenski uslovi su dozvolili da odradimo i deo posla planiran za 2020. godinu, pa smo započeli rekonstrukciju Istarske ulice, izgradnju vodovodne mreže od Radinog brda u pravcu ka Žabarima u dužini od 1.200 metara, kako bi deo Degurića i Bujačića prebacili na gradsku vodu. Slede radovi na rekonstrukciji Mostarske ulice, produžetku mreže u Čede Vujića, nastavku izgradnje mreže ka Staparu, izgradnja mreže ka Deguriću i uključenje gradske vode u postojeći rezervoar i sistem“, kaže direktor JKP „Vodovod“ Đorđe Milanović.

Kako kažu u JKP „Vodovod“, do kraja decembra biće završen projekat rekonstrukcije fekalnih crpnih stanica Duple trake i Gorić-Voće i ugradnja grube rešetke na Postrojenju za preradu otpadnih voda, kako bi raspisali nabavku za izvođenje radova, a u toku je izrada projekta kanalizacije i automatskog postrojenja za preradu otpadnih voda u Valjevskoj Kamenici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *