nedelja, 21. jula 2024.

Zatvoren deo Sinđelićeve ulice

Objavljeno: 24. avgusta 2016.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO-  Sinđelićeva ulica, od raskrsnice sa Pantićevom ulicom do „duplih traka“ zatvorena je za saobraćaj zbog radova na kompletnoj rekonstrukciji vodovodne mreže. Direktor JKP „Vodovod“ Đorđe Milanović kaže za portal Patak online da bi radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže i svih priključaka u tom delu Sinđelićeve ulice trebalo da budu završeni do sredine iduće sedmice. „I u tom delu će biti postavljeni najavremeniji zatvarači, kao što je bio slučaj na raskrsnici Pantićeve i Ulice Vojvode Mišića“, rekao je Milanović.

Pored toga, u toku je rekonstrukcija vodovodne mreže u Donjoj Grabovici, a u petak bi trebalo da počne rekonstrukcija vodovodne mreže jednog kraka u Ulici Jakova Nenadovića, kod broja 174.

Sinđelićeva zatvorena do 5. oktobra

Iz Gradske direkcije je saopšteno da u ponedeljak, 5. septembra počinju radovi na asfaltiranju Sinđelićeve ulice, u delu od Pantićeve do Vladike Nikolaja. Ova deonica će dobiti novi kolovozni zastor, trotoare, ivičnjake i novu javnu rasvetu. „Radovi će biti završeni najkasnije za mesec dana. Molimo građane za malo strpljenja, jer će nakon ovih radova dobiti potpuno rekonstruisanu saobraćajnicu“, rekao je za portal Patak online direktor Gradske direkcije Zoran Trifunović. Ovi radovi koštaju oko 6,1 milion dinara, a izvođač je građevinsko preduzeće „Kompresor ing“.

Jedan komentar na “Zatvoren deo Sinđelićeve ulice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *