petak, 14. juna 2024.

Završena rekonstrukcija ambulante u Banjanima

Objavljeno: 4. juna 2019.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Radovi na rekonstrukciji ambulante u ubskom selu Banjani su kompletno završeni. Ova ambulanta je važna jer njoj gravitira veliki broj građana okolnih sela, koji se leče u ovoj seoskoj ambulanti. Sada su žitelji tog kraja dobili ambulantu kakvu zaslužuju, jer prethodni objekat nije bio u zadovoljavajućem stanju. Pored toga, u ambulanti će biti otvorena i apoteka, tako da meštani tog kraja neće morati po lekove da odlaze u Ub.

„Prethodni objekat je bio u katastrofalnom stanju. Mi smo dve godine radili na ovom projektu i u dogovoru sa Kancelarijom za javna ulaganja smo rekonstruisali ovaj objekat. Veoma sam ponosan što smo uspeli da završemo ovaj projekat, kako bi žitelji ovog kraja imali funkcionalnu, sređenu zdravstvenu ustanovu, u kojoj mogu da dobiju zdravstvenu zaštitu kakvu zaslužuju“, rekao je predsednik ubske opštine Darko Glišić.

Rekonstruisana ambulanta u Banjanima

Direktorka ubskog Doma zdravlja Biljana Nikolić kaže da je postojeći objekat renoviran od „poda do krova“, tako da će uslovi za rad biti neuporedivo bolji u odnosu na raniji period.

„Urađena je kompletna rekonstrukcija starog objekta. Ono što je nama važno je da su postavljene nove elekroinstalacije, jer zbog starih, nismo mogli da koristimo sve aparate koji su nam bili potrebni za rad“, rekla je dr Nikolić.

Kako je najavljeno, ambulanta u Banjanima će za pacijente biti otvorena najkasnije do polovine juna, a radiće svaki dan pre podne, osim četvrtkom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *