petak, 14. juna 2024.

Zimsko održavanje ulica biće povereno preduzeću „Ingrapomni“

Objavljeno: 10. novembra 2017.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VALJEVO- Građevinsko preduzeće „Ingrapomni“ i ove godine zime održavaće valjevske ulice i lokalne puteve. Ugovor o zimskom održavanju ulica i puteva biće potpisan narednih dana, čim se okonča sva potrebna procedura vezana za ovaj tender, rekao je za portal Patak online Mihailo Milutinović, koji je u Gradskoj pravi zadužen za kontrolu sprovođenja javnih nabavki. Pošto se na javnu nabavku javilo samo preduzeće „Ingrapomni“ sa ponudom od 37 miliona dinara, što prevazilazi 27 miliona dinara koliko je Grad opredelio za te namene, u gradskoj kasi je obezbeđeno dodatnih 10 miliona dinara i narednih dana očekuje se potpisivanje ugovora sa preduzećem „Ingrapomni“.

„Procedura je takva da smo bili dužni da o svemu obavestimo državnog revizora i Upravu za javne nabavke, što smo i učinili. Očekujemo vrlo brzo da će biti potpisan ugovor o zimskom održavanju ulica i puteva sa jedinom firmom koja se javila na raspisani tender“, rekao je Milutinović.

Lokalne puteve na Divčibarama ove zime održavaće lazarevačka firma „Cevas Co“, čija je ponuda od oko 3,7 miliona dinara bila najpovoljnija. Po prvi put, ove godine, uslov za dobijanje posla zimskog održavanja nije bio da preduzeće ima iskustvo u zimskom održavanju ulica i puteva. Pored toga, ove godine se tražilo da ponuđač ima najmanje četvoro zaposlenih, a ne 25 radnika, kao što je to bio slučaj ranijih godina.

Jedan komentar na “Zimsko održavanje ulica biće povereno preduzeću „Ingrapomni“

  1. Zimska oprema je obavezna, a ko čisti sneg ??? Čekajte još malo, bitno je da ste dnevnice duplirali sa 5000 na 10000 din, zato treba .. ,,IGRAPOMNI,, da duplira cifru ne za 10 miliona već 30 miliona din. Kad u gradskoj skupštini ne radite ništa zimsku opremu i lopate čistite bar sneg !!!!

    8

    2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *