subota, 20. jula 2024.

„Zlatni dan“ uz Bojana Marovića

Objavljeno: 30. avgusta 2018.
Facebook
Twitter
LinkedIn

UB- Kulturno-zabavna manifestacija „Zlatni dan“ biće održana sutra od 19 časova u Ubu. Ova jednodnevna manifestacija je, pre svega namenjena najmlađima, za koje je pripremljen raznovrstan program, koji će se održati na ubskom trgu, u glavnoj ulici i na platou ispred Doma kulture. U programu učestvuju mađioničari, srpski vitezovi „Beli orlovi”, gutači vatre, UV denseri, mažoretkinje, folklorni ansambl KUD „Tamnava”, hor OŠ „Milan Munjas”, NURDOR, lazarevaki plesni klub RMP i ubski muzičari.

Prošlogodišnja manifestacija

Najmlađe očekuje i kutak sa dvorcem za skakanje i zidom za penjanje, maskote omiljenih junaka iz filmova i stripova, kao što su Jasmin, Spajdermen, Tanos, Grut, Jafar i Dedpul, potom duh koji levitira, dok će ljubitelji pozorišta imati priliku da pogledaju dečju predstavu  „Začarano kraljevstvo”.

Na kraju planiran je muzički program, u kome će moći da uživaju mame, tate, bake i deke. Od 21 čas na sceni ispred Doma kulture nastupiće popularni pevač Bojan Marović i tamburaški orkestar „Za našu dušu”.

Organizator kulturno-zabavne manifestacije „Zlatni dan“, koja je dva puta odlagana zbog lošeg vremena, je Ustanova za kulturu i sport, a pokrovitelj Opština Ub. Iz opštinskog budžeta je za ovu manifestaciju izdvojeno pola miliona dinara za programe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *